Om oss

LOKAL KJØKKENFORHANDLER

MED MANGE ÅRS ERFARING

Vi holder til i Listerveien 52, Farsund. Som forbruker trenger man ikke å reise langt for å få et kjøkken i den prisklassen som man ønsker seg, og vi er lokale med de mange fordeler som dette innebærer. Vi har mange års erfaring fra kjøkkenbransjen, og hjelper gjerne med å få kjøkkendrømmen satt ut i live. Stikk innom oss for en uforpliktende kjøkkendemonstrasjon, så lager vi gjerne et forslag og et pristilbud helt gratis. Vi har mange inspirerende kjøkkenutstillinger!


Noen kjøper kjøkken i flate pakker og skrur selv, mens andre får skapene fiks ferdig levert og montert på plass. Ofte kan kjøkken i flate pakker leveres på kort tid, fra fabrikker hvor skapene ligger ferdige i store stabler, hvor det kun er snakk om pakking og forsendelse. På disse fabrikkene har man sjeldent så stort utvalg å velge i hva modeller angår, og heller ikke så mange ulike skapsvarianter hva innredning og mål og størrelser gjelder. Men, til gjengjeld er dette en rimeligere produksjonsmåte som gir lavere priser.


Hos andre produsenter blir hvert kjøkken produser etter ordre, med mulighet for skap og skuffer på spesielle mål og størrelser. I disse tilfellene får man også mulighet til å få sine kjøkken levert i ønsket farge og med ulike overflatebehandlinger. Som lokal kjøkkenleverandør så har vi valgt å ha to danske fabrikker som våre samarbeidspartnere. Begge fabrikkene har lang håndverkstradisjoner og er kjent for høy kvalitet og god design. Dette gir oss en mulighet til å levere kjøkken i de aller rimeligste prisklassene og på svært kort tid. Nordsjøkjøkken kommer fra en slik fabrikk og dette merket er blitt en stor suksess. Her produseres kjøkken for kjøkken etter ordre, noe som gir store valgmuligheter for individuell tilpasning. Et Nordsjø Premium ligger i midtsjiktet hva prisen angår, men dog uten det store tilleggene i forhold til et flatpakket kjøkken.


Hos oss har vi kjøkken i alle prisklasser og stort sett i alle stilarter.

 

Velkommen innom å se!